Edukacija

BB Glow

Želite i Vi da svojim klijentima pružite tretman za kojim su poludele čak i holivudske zvezde no ne znate kome od edukatora da poverite svoje vreme i novac kako bi bili sigurni da ćete uspešno ovladati ovom tehnikom i među prvima postati sertifikovani visoko profesionalni BB Glow terapeut?

Plazma Pen

Edukujte se za stručno izvođenje trenutno najinovativnijeg tretmana za podmlađivanje! Postanite i Vi Plasma pen Expert!

Hijaluron pen

Ova metoda je nežna i gotovo bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora.

Maderoterapija

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer danas u našem edukativnom centru počinje prijava na obuku za terapeuta maderoterapije.

Maderoterapija Lica

Osim maderoterapije tela koja je postala apsolutno najpopularnija tehnika oslobađanja od celulita, maderoterapija lica je takođe sve traženiji tretman u salonima lepote.Oni koji su probali facijalnu maderoterapiju uverili su se da ona dovodi do poboljšanja tonusa kože lica i daje efekat podmlađivanja jer podstiče proizvodnju elastina i kolagena.

Anticelulit Masaža

Kod žena je utemeljeno mišljenje da je ručna anticelulit masaža najefikasniji način uklanjanja celulita. Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite anticelulit masažu kako bi se telo klijenta potpuno oslobodilo tzv narandžine kore.

Relaks Masaža

Ako ste do sada pokazivali sklonosti prema masaži i zaista želite time da se bavite onda je ovo jedinstvena prilika da ovladate relaks masažom. Zbog svakodnevnog sveprisutnog stresa sve veći broj ljudi oseća se iscrpljeno, napeto i ima veliku potrebu za relaksacijom. Mi ćemo vas naučiti kako da klijentima prenesete svoju pozitivnu energiju i na taj način im pomognete da poboljšaju svoje psiho-fizičko stanje.

Švedska masaža

Švedska masaža se primenjuje u kombinaciji sa gimnastikom - pasivnim ili aktivnim vežbama. Cilj vežbi je otklanjanje bolnog stanja u zglobovima i vraćanje pokretljivosti. Masažom se otklanja i napetost u mišićima, stres, problemi sa perifernom cirkulacijom i omogućuje bolji dotok kiseonika u organizam.

Refleksološka Masaža

Refleksološka masaža se primenjuje na nervno - refleksnim zonama na šakama i stopalima, od kojih je svaka povezana sa jednim organom. Prisustvo bolnog stanja u nekoj od tih tačaka ukazuje na određeni problem sa organom.

Masaža Svećom

U masaži se primenjuju sveće od sojinog voska koje ne dovode do iritacije i pojave opekotina na koži. Masažom dolazi do zatezanja kože, poboljšanja cirkulacije, otklanjanja mrtvih ćelija i koža postaje glatka. Sveća se zapali i kada se delimično otopi, vosak se sipa po telu i primenjuje masaža.

Depilacija

Depilacija hladnim voskom je jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. To je postupak kojim se temeljno uklanjaju dlačice sa regije lica ili tela po izboru klijenta. Vosak se tanko i ravnomerno nanosi na površinu kože, na koji se zatim potiskuje traka, a onda se brzim pokretima traka uklanja zajedno sa dlačicama.