Novosti

Prva Edukacija Za Totally Fit Brazilsku Maderoterapiju!

Naša Totally Fit Brazilska maderoterapija predstavlja kombinaciju posebne tehnike ručne masaže i masaže specijalno dizajniranim vakuum zvonima, koja obezbeđuju efikasnu limfnu drenažu. 

Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike

Kompanija Essence of Beauty je dana 24. februara 2020.godine  učestvovala na Kongresu primenjene kozmetologije i medicinske estetike održanog u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Prva Edukacija za Hijaluronpen u Srbiji!

S ponosom Vas obaveštavamo da je u našem edukativnom centru danas održana prva edukacija za bezbolno apliciranje hijalurona bez igle u Srbiji!

Otvoren je Essence of Beauty WEB SHOP

Otvoren prvi web shop za prodaju profesionalne opreme za maderoterapiju. Kompanija Essence of Beauty Vam od danas pruža mogućnost da ceo asortiman profesionalnih proizvoda...

Kongres izazovi u odabiru i primeni savremenih tretmana

Dana 21. aprila 2019.godine kompanija Essence of Beauty uzela je učešće na Kongresu izazovi u odabiru i primeni savremenih tretmana održanog u novootvorenom hotelu Hilton u Beogradu.

33. međunarodni sajam kozmetike Dodir Pariza

Kao i prošle godina, kompanija Essence of Beauty je uzela učešće i na 33. po redu međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike Dodir Pariza održanog 6. i 7. aprila 2019. godine u hali 1 Beogradskog sajma.

Prva edukacija za BB Glow u Srbiji!

S ponosom Vas obaveštavamo da je u našem edukativnom centru danas održana prva edukacija u Srbiji za profesionalno izvođenje BB Glow tretmana!

BB GLOW tretman je stigao u Srbiju

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože.

32. međunarodni sajam kozmetike Dodir Pariza

Kao i proletos kada smo prvi put svoj proizvodni program za maderoteraapiju tela izložili na 31. Sajmu Dodir Pariza, po 2.put smo uzeli učešće na najpopularnijem sajmu kozmetike koji se održava u našoj zemlji.