Otvoren je Essence of Beauty WEB SHOP

Otvoren je Essence of Beauty WEB SHOP

Kompanija Essence of Beauty Vam od danas pruža mogućnost da ceo asortiman profesionalnih proizvoda za maderoterapiju kupite on-line preko web shop-a. Svi maderoelementi koji su u ponudi napravljeni su od visokokvalitetne kuvane bukve sa završnom ručnom obradom. Po izradi, drvo se prekriva specijalnim ekološkim zaštitnim lakom koji ne sadrži nikakve toksične elemente.

Početkom godine u organizaciji Edukativnog centra Essence of Beauty organizovana je prva edukacija za profesionalno izvođenje BB Glow tretmana u Srbiji. BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat.

Svi BB Glow Profesionalci sada imaju priliku da on-line naruče sve što im je neophodno za uspešno sprovođenje BB Glow tretmana: dermapen aparat, nano iglice, Stayve BB Glow pigmente i serume, Stayve umirujuću kremu koja je obavezna nakon BB Glow tretmana, sheet maske i ostale proizvode.

Kompletnu ponudu naših proizvoda za BB Glow i maderoterapiju možete pogledati na našem web shopu.

  • Essence Of Beauty
  • |
  • 01-06-2019