Anticelulit Masaža

Anticelulit masaža

Kod žena je utemeljeno mišljenje da je ručna anticelulit masaža najefikasniji način uklanjanja celulita. Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite anticelulit masažu kako bi se telo klijenta potpuno oslobodilo tzv narandžine kore.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja – Istorijat i razvoj masaže, Korisni efekti masaže, Ambijent i oprema prostorije za masažu, Koža, Celulit-definicija, uzroci i najčešća mesta na kojima se javlja, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu.
8 ČASOVA – praktična nastava – Osnovni masažni hvatovi u lečenju celulita, Osnovni masažni međuhvatovi u lečenju celulita.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta za anticelulit masažu.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Cena edukacije

25.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Plaćanje u 2 rate
Zakažite termin

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs