Aparaturno čišćenje lica dijamantskom mikrodermoabrazijom

Aparaturno čišćenje lica dijamantskom mikrodermoabrazijom

Edukacija za profesionalno aparaturno čišćenje lica aparatom za dijamantsku mikrodermoabraziju već od 12.000rsd!
Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima, pri čemu se istovremeno izvodi i vakuum masaža što sveukupno doprinosi boljem čisćenju kože lica i poboljšanju cirkulacije. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.

Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Mikrodermoabrazija održava mladalački i svež izgled kože, ublažavaju se bore, staračke pege, ožiljke, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljke od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma.

Termine za individualne obuke možete dogovoriti pozivom na broj: 062 455 200

EDUKUJTE SE ZA PROFESIONALNU UPOTREBU MIKRODERMOABRAZIJE

Mikrodermoabrazija predstavlja kontrolisano stanjivanje zadebljalog i izumrlog sloja kože dijamantskim mikrokristalima, koji se nalaze na kraju sonde aparata i uklanjaju nedostatke kože, u vidu posledica starenja, sunčanja, akni. Ovim aparatom uspešno se tretiraju: proširene pore, hiperpigmentacije, pliće bore, ožiljci od akni i druge nepravilnosti u reljefu kože. Nakon tretmana koža je spremna da apsorbuje aktivne komponente i bolje je prokrvljena

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 4. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

start
12 000 rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat

Zakažite termin
smart
39 000 rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat
  • Aparat dijamantska mikrodermoabrazija
Zakažite termin

* Za vreme trajanja epidemije Covid 19 virusa cena individualne edukacije je ista kao cena grupne.

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs