Maderoterapija

Maderoterapija

Maderoterapija je potpuno prirodan tretman protiv celulita pri kome se masaža izvodi pomoću specijalno dizajniranih oklagija različitog oblika, koje obezbeđuju intenzivan pritisak na celulit, poboljšava cirkulaciju i izbacivanje viška tečnosti i toksina iz organizma.

Edukujte se za terapeuta maderoterapije tela

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Kontaktirajte nas što pre jer danas u našem edukativnom centru počinje prijava na obuku za terapeuta maderoterapije.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA - teorijska predavanja –Koža, Uzroci nastanka celulita i mesta pojavljivanja, Vrste celulita, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije, Postupak nakon maderoterapije.
8 ČASOVA - praktična nastava –Tehnike mederoterapije u lečenju celulita
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 10. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

START
29.000rsd 24.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat


Zakažite termin
SMART
45.000rsd 33.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat
  • Profesionalni set od 6 oklagija
  • 500ml ulja za maderoterapiju
Zakažite termin

*Na individualnu obuku je potrebno dovesti osobu koja će biti model za vežbu.
Cena za individualnu edukaciju je 30% veća.

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs