Maderoterapija Lica

Maderoterapija Lica

Profesionalna edukacija za maderoterapiju lica već od 12.000rsd!
Termine za individualne obuke možete dogovoriti pozivom na broj: 062 455 200

Edukujte se za terapeuta maderoterapije lica

Osim maderoterapije tela koja je postala apsolutno najpopularnija tehnika oslobađanja od celulita, maderoterapija lica je takođe sve traženiji tretman u salonima lepote.Oni koji su probali facijalnu maderoterapiju uverili su se da ona dovodi do poboljšanja tonusa kože lica i daje efekat podmlađivanja jer podstiče proizvodnju elastina i kolagena.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

1 ČAS - teorijska predavanja –Koža, Poreklo i efekti maderoterapije, Oprema prostorije za maderoterapiju, Sredstva za maderoterapiju, Dejstvo maderoterapije, Doziranje maderoterapije, Indikacije i kontraindikacije za primenu maderoterapije.
3 ČASA - praktična nastava –Tehnike facijalne maderoterapije
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima terapeuta maderoterapije lica.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 4. Nastava se odvija tokom jednog dana sa početkom od 10h. U pauzi je obezbedjeno osveženje.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte.

Cena edukacije

START
15.000rsd 12.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat


Zakažite termin
SMART
25.000rsd 19.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Sertifikat
  • 5 drvenih maderoelemenata za rad
Zakažite termin

*Na individualnu obuku je potrebno dovesti osobu koja će biti model za vežbu.
Cena za individualnu edukaciju je 30% veća.

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs