Relaks Masaža

Relaks masaža

Ako ste do sada pokazivali sklonosti prema masaži i zaista želite time da se bavite onda je ovo jedinstvena prilika da ovladate relaks masažom. Zbog svakodnevnog sveprisutnog stresa sve veći broj ljudi oseća se iscrpljeno, napeto i ima veliku potrebu za relaksacijom. Mi ćemo vas naučiti kako da klijentima prenesete svoju pozitivnu energiju i na taj način im pomognete da poboljšaju svoje psiho-fizičko stanje.

Edukujte se za terapeuta relaks masaže

Cilj naše edukacije je da vas naučimo kako da pravilno sprovodite masažu da bi se telo klijenta potpuno opustilo. Tokom edukacije upoznaćemo vas sa anatomijom i fiziologijom ljudskog tela, sa tehnikama masaže i komplesnim delovanjem tretmana.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

3 ČASA – teorijska predavanja – Istorijski razvoj masaže, Osnovi i podela masaže, Oprema prostorije za masažu, Sredstva za masažu, Dejstvo masaže, Doziranje u masaži, Indikacije i kontraindikacije, Priprema za masažu, Osnovni masažni hvatovi, Osnovni masažni međuhvatovi.
9 ČASOVA – praktična nastava – Masaža glave, vrata i grudnog koša, Masaža donjih ekstremiteta, Masaža gornjih ekstremiteta, Masaža grudi i trbuha, Masaža leđa.
Nakon obuke polaznici polažu teorijski i praktični ispit i stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima masera za relaksacionu masažu.

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova je 12, podeljen na 3 dana po 4 časa.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Cena edukacije

27.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Plaćanje u 2 rate
Zakažite termin

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs