Švedska Masaža

Švedska Masaža

Švedska masaža se primenjuje u kombinaciji sa gimnastikom - pasivnim ili aktivnim vežbama. Cilj vežbi je otklanjanje bolnog stanja u zglobovima i vraćanje pokretljivosti. Masažom se otklanja i napetost u mišićima, stres, problemi sa perifernom cirkulacijom i omogućuje bolji dotok kiseonika u organizam.

Tematske jedinice koje obrađujemo:

2 ČASA – teorijska predavanja – Uvod u masažu (pojam, indikacije i kontraindikacije), Dejstvo, vrste i postupak izvođenja masažnih hvatova, Pasivno istezanje (pojam, način izvođenja, mišićna kontrakcija,dejstvo sile istezanja na mišić, indikacije i kontraindikacije)
6 ČASOVA – praktična nastava – Vežbe - pasivna švedska gimnastika(1 čas), Vežbe pripreme i zaqrevanja zglobova za masažu (1 čas), Masažni hvatovi(4 časa)

Trajanje edukacije:

Ukupan fond časova edukacije je 8.


Potrebna dokumentacija za upis:

Prilikom upisa potrebno je da nam dostavite: fotokopiju prethodno stečene diplome redovnog obrazovanja i fotokopiju lične karte

Cena edukacije

18.000rsd
  • Edukacija
  • Priručnik za učenje
  • Plaćanje u 2 rate
Zakažite termin

Prijavite se odmah na našu edukaciju koja je apsolutno jedinstvena u Srbiji po kvalitetu rada sa polaznicima i nivou stečenog znanja na broj: 062/455200 ili putem maila: info@essenceofbeauty.rs