BB Glow

Probajte da zamislite svoje lice koje izgleda besprekorno i blistavo, bez svakodnevnog šminkanja! Mislite da to nije moguće? Lepa vest je da ne morate da zamišljate jer je planetarno najpopularniji tretman BB Glow stigao u Srbiju! Dugo i pažljivo čuvana tajna savršenog tena žena iz Koreje je konačno otkrivena i dostupna damama u našoj zemlji. Istražite novi revolucionarni tretman kože sa visoko kvalitetnim proizvodima.

Besprekoran ten bez šminke?
Da, moguće je!

Šta je to BB Glow?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

REZULTATI BB GLOW TRETMANA

1
Kože lica dobija trenutni sjaj , hidrirana je i jedra
2
Ublaženi su podočnjaci, pege, fleke i ožiljci od akni
3
Problem hiperpigmentacija i crvenila je rešen
4
Sitne bore postaju nevidljive, BB Cream efekat

Šta je BB Glow tretman?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

Kako se odvija BB Glow tretman?

Prvi korak tretmana podrazumeva pripremu kože i proces eksfoliacije, gde je moguće kombinovati različite tretmane u zavisnosti od tipa i stanja kože. Nakon toga sledi drugi korak tretmana, a to je unos boostera sa anti-ageing efektom, kao i efektom vlaženja i posvetljavanja kože lica. Boosteri se nanose needling tehnikom upotrebljavajući aparat dermapen. Nakon boostera sledi unos BB Glow seruma dostupnih u nekoliko nijansi koji se u toku tretmana prilagođavaju boji kože. BB Glow serum se sastoji od kompleksa visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se takođe unose needling tehnikom. Na kraju treći korak obuhvata završnu negu i proces umirivanja kože, što činimo vlažnim i okluzivnim maskama.

Da li je BB Glow tretman bolan?

Samo izvođenje tretmana je prijatno za klijenta, bez obzira što se u procesu rada upotrebljava needling tehnika. Naša preporuka je upotreba nano iglica koje stvaraju površinske (epidermalne) perforacije.

Koliko BB Glow tretmana je potrebno uraditi da bi se dobio pravi efekat?

Broj tretmana zavisi od tipa kože. Mi predlažemo da se nakon urađenog prvog tretmana, tretman ponovi za 14 dana, a nakon toga za dugotrajni efekat je potrebno ponavljati tretmane na 4 do 6 nedelja.

Može li BB Glow tretman da se radi na bilo kom tipu kože? Postoje li ograničenja?

BB Glow tretman namenjen je svim tipovima kože u svrhu ujednačavanja tena i poboljšanja tonusa kože. Treba biti jako oprezan kod reaktivne kože i upalnih procesa, gde je prvo potrebno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi tretman BB Glow.

Željene tretmane možete zakazati na broj:
069/455-90-99