Ekskluzivno u salonu Essenceof Beauty: Fraktora lifting

Šta je to Fraktora lifting?

Prijatan, bezbedan i bezbolan tretman radiotalasima koji će probuditi vaš kolagen, zategnuti lice ili telo, ukloniti najsitnije bore sa vašeg lica, vrata ili dekoltea, smanjjiti pore, ublažiti ožiljake od akni, redukovati hiperpigmentacije i izjednačiti ten.

Fraktora je poslednja reč tehnike u primeni multipolarne radio-frekvencije za rejuvenaciju kože. Idealni razmak između elektroda omogućava da se bipolarna radiofrekventna energija veoma ravnomerno i precizno aplicira na tretiranu površinu kože.

RF energija generiše toplotu oko elektrode koja indukuje mikropovređivanje ćelija i na taj način podstiče proces regeneracije. Za razliku od standardnih bipolarnih RF aparata, ovde je novitet matrica gustih polova koja dozvoljava da se prenosi mnogo veća količina toplotne energije, a to je bezbolnije za klijenta i bez negativnih efekata kao što su opekotine i preterano crvenilo.Koliko često treba raditi tretman?

Tretmani zatezanja lica, vrata, dekoleta ili opuštene kože stomaka, kolena i ruku izvode se jednom nedeljno u seriji od 4 do 6 tretmana.

Nakon tretmana koža se blago crveni i klijent ima osećaj kao da mu tretirana regija malo bridi, ali je vreme oporavka kratko i moguće je odmah nastaviti radni dan. Trajanje tretmana je oko 30 min.
Kada su vidljivi rezultati tretmana?

Rezultati su vidljivi već sutradan nakon prvog tretmana.

Željene tretmane možete zakazati na broj:
069/455-90-99