Kavitacija

Problem lokalizovanih masnih naslaga nije moguće uspešno rešiti klasičnim dijetama. Ultrazvučna lipoliza, poznata i pod terminom kavitacija je brza, neinvazivna i potpuno bezbolna metoda koja predstavlja revolucionarno otkriće za uspešnu eliminaciju masnih naslaga i celulita pomoću niskofrekventnih ultrazvučnih talasa. Ovim tertmanom postiže se redukcija masnih naslaga u predelu bokova, stomaka, kukova, nogu, nadlaktica. Kavitacija-ultrazvučna lipoliza se izvodi jednom nedeljno. Tretmani u našem estetskom centru podrazumevaju obaveznu limfnu drenažu (ručnu ili aparaturnu) kao i preporuku za povećan unos tečnosti-prvenstveno vode, režim ishrane i adekvatni neizostavni aerobni trening. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Tretmani ultrazvučne lipolize rade se jednom nedeljno, sa obaveznom limfnom drenažom koju je neophodno uraditi odmah nakon tretmana. Broj tretmana je individualan i određuje ga naš terapeut na konsultaciji.

KADA SE MOGU VIDETI PRVI REZULTATI?

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretmana. Obim na tretiranom području je manji.

KOLIKO TRAJU POSTIGNUTI REZULTATI?

Postignuti rezultati su trajni, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od „jo-jo“ efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takođe i još mesec dana nakon poslednjeg tretmana.

KO NE TREBA DA RADI TRETMAN ULTRAZVUČNE LIPOLIZE?

Tretmane ultrazvučne lipolize ne treba da rade trudnice, dojilje, osobe sa dijabetesom, osteroporozom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

Željene tretmane možete zakazati na broj:
069/455-90-99