Kozmetički tretmani

Depilacija hladnim voskom

Kada je u pitanju depilacija, akcenat stavljamo na higijenu. Koristimo kvalitetan vosak za jednokratnu upotrebu. U Essence of beauty kozmetičari vode računa i o vašoj koži, pa stoga koriste vosak za osetljivu kožu. Depilacijom se temeljno uklanjaju dlačice sa regije po vašem izboru. Vosak se tanko i ravnomerno nanosi na površinu kože, na koji se potiskuje traka koja se brzim pokretima uklanja zajedno sa dlačicama. Na kraju tretmana se nanosi losion koji smanjuje iritaciju kože i hidrira je. Ovim tretmanom se mogu tretirati sledeće regije: lice (nausnice, obrve, brada), ruke, noge, pazuh, prepone i brazilka.

Manikir

Imati privlačne nokte i negovane ruke može povećati samopouzdanje svake žene. Da bi smo vam pomogli da to postignete svakog dana u nedelji, u Essence of beauty vam nudimo tretmane koji odgovaraju vašim potrebama.

Klasičan manikir

Klasičan manikir se preporučuje osobama koje neguju prirodan izgled noktiju. Tretman obuhvata oblikovanje i poliranje nokatne ploče, uklanjanje i hranjenje zanoktica i lakiranje. Za lakiranje noktiju možete birati izmenju Crisnail lakova ili IBD trajnih antialergijskih lakova.

Spa manikir

Spa manikir obuhvata oblikovanje i poliranje nokatne ploče, uklanjanje zanoktica, piling i masažu ruku, hranjenje zanoktica uljem i lakiranje. Za lakiranje noktiju možete birati izmenju Crisnail lakova ili IBD trajnih antialergijskih lakova.

Japanski manikir

Japanski manikir predstavlja ritual nege, gde uz primenu prirodnih preparata sa ekstratom morske trave, bambusa, crvenog čaja, krastavca, pčelinjeg voska i praha bisera na noktima ostaje zaštitni film i visoki sjaj koji se zadržava do 10 dana.

Parafinsko pakovanje

Parafinsko pakovanje ruku je idealan tretman za suvu i ispucalu kožu ruku. Uz dubinsku hidrataciju kože, parafinsko pakovanje zagreva tretirano područje, što dovodi do povoljnog dejstva na kosti i krvne sudove. Posebno se preporučuje osobama koje imaju problem sa cirkulacijom i reumom.

Ostali tretmani:

Za sve osobe koje imaju manjak vremena za negu svojih noktiju na nedeljnom nivou, preporučujemo jedan od ostalih tretmana uz koje se možete opustiti i do mesec dana.
- Ojačavanje prirodnih noktiju
- Trajni lak IBD antialergijskim lakovima
- Trajni french

Pedikir

Pedikir je kozmetički tretman stopala i noktiju. On se vrši u terapeutske, estetske i medicinske svrhe i može pomoći u sprečavanju bolesti noktiju. Pedikir je odličan način da osigurate brigu o svojim stopalima. U Essence of beauty možete izabrati uslugu pedikira prema svojim potrebama.

Estetski pedikir

Estetski pedikir je osnovna nega stopala, koja se preporučuje bar jednom mesečno. On obuhvata oblikovanje i poliranje nokatne ploče, uklanjanje zanoktica, uklanjanje naslaga sa peta i lakiranje. Za lakiranje noktiju možete birati izmenju Crisnail lakova ili IBD trajnih antialergijskih lakova.

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir rešava svu problematiku vaših stopala. Možemo se pohvaliti visokom nivou stručnosti naših kozmetičara. Tretman obuhvata oblikovanje i poliranje nokatne ploče uz korekciju uraslih noktiju, uklanjanje zadebljanja sa stopala, rešavanje ostalih problema stopala i lakiranje. Za lakiranje noktiju možete birati izmenju Crisnail lakova ili IBD trajnih antialergijskih lakova. Svi alati za pružanje ove usluge su sterilisani u našem sterilizatoru.

SPA pedikir

SPA pedikir obuhvata oblikovanje i poliranje nokatne ploče, uklanjanje zanoktica, piling i masažu stopala, hranjenje zanoktica uljem i lakiranje. Za lakiranje noktiju možete birati izmenju Crisnail lakova ili IBD trajnih antialergijskih lakova.

Parafinsko pakovanje stopala

Parafinsko pakovanje stopala je idealan tretman za suvu i ispucalu kožu stopala. Uz dubinsku hidrataciju kože, parafinsko pakovanje zagreva tretirano područje, što dovodi do povoljnog dejstva na kosti i krvne sudove. Posebno se preporučuje osobama koje imaju problem sa cirkulacijom i reumom.

Željene tretmane možete zakazati na broj:
069/455-90-99