Radiotalasni lifting

Ekskluzivno u salonu Essence of Beauty: Radiotalasni lifting lica i tela

ŠTA JE TO RADIOTALASNI LIFTING?

Radiotalasni lifting lica je aparaturna, potpuno komforna i bezbolna metoda za lifting i zatezanje kože kao lica, tako i tela. Tretman radiotalasnog liftinga je prilagođen svim onim damama koje žele da ublaže dubinu bora i da poprave čvrstinu kože. Radiotalasi deluju po principu zagrevanja srednjeg sloja, dela kože u kom se nalaze kolagen, elastin kao i elastična vlakna. Radiotalasi ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, proizvodnju novog kolagena i na taj način ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži. Pored toga, pokreće se mikrocirkulacija i izbacuju se toksini iz kože.

KOME JE NAMENJEN OVAJ TRETMAN?

Radiotalasni lifting je tretman pravi tretman za sve klijente koji žele efekat liftinga, ali ne i hirušku intervenciju. Obavlja se preventivno već nakon 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za ukljanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Radiotalasni lifting je potpuno bezbedan i bezbolan tretman koji ne zahteva nikakvu anesteziju.


KOLIKO ČESTO TREBA RADITI TRETMAN?

Tretmani zatezanja lica, vrata, dekoleta ili opuštene kože stomaka, kolena i ruku izvode se jednom nedeljno u seriji od 4 do 6 tretmana.

Nakon tretmana koža se blago crveni i klijent ima osećaj kao da mu tretirana regija malo bridi, ali je vreme oporavka kratko i moguće je odmah nastaviti radni dan. Trajanje tretmana je oko 30 min.


KONTRAINDIKACIJE ZA IZVOĐENJE TRETMANA:

Tretman radiotalasnog liftinga ne treba da rade: srčani bolesnici, maligni bolesnici, bubrežni bolesnici, trudnice, dojilje, osobe koji imaju bolesti mišićnog i vezivnog tkiva, osobe koje imaju metale u telu, osobe koje imaju hepatitis, osobe sa povišenom telesnom temperaturom

Kada su vidljivi rezultati tretmana?

Rezultati su vidljivi već sutradan nakon prvog tretmana.

Željene tretmane možete zakazati na broj:
069/455-90-99